Prajitura Paradise Fanny

Postat de anuta in Prajituri
15 Iul 2016 | 4260 vizualizari
Prajitura Paradise Fanny

Prajitura fara coacere!

Ingrediente

  • Blat(forma cu diametrul de 20 cm):
  • 200 g piscoturi,
  • 100 g unt,
  • 2-3 linguri de miere de albine
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 100 g branza proaspata de vaci,
  • 2-3 linguri de smantana
  • 150 ml sirop de cirese,
  • un plic de gelatina (10 g)
  • Decor margine:
  • biscuiti figurine decor ;
  • 2 plicuri de gelle tort,
  • 300 ml sirop de cirese,
  • cateva cirese cu codita

Mod de preparare

Se maruntesc piscoturile apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se aseaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece.

Se mixeaza frisca bine pana se intareste se toarna siropul treptata mixand incontinuu.Smantana se mixeaza cu branzica apoi se varsa in frisca intarita.

Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece apoi se topeste la bain marie si se toarna in crema.

Crema se toarna peste blatul din piscoturi, se presara ciresele  dasupra si n crema apoi se da rece cel putin 2 ore.

Se prepara jeleul din siropul de cirese si praful de tort gelle dizolvat si apoi data intr-un clocot pe flacara, amestecand continuu apoi se toarna deasupra cremei intarite peste care am asezat ciresele cu codita.Se mai lasa 30 de minute la rece                    

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Paradise Fanny" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Snickers

Postat de merisor67

Desert prajitura Snickers

Pentru blat , batem albusurile spuma cu putina sare (eu folosesc telul), apoi adaugam treptat zaharul pe care il rasnim sa se topeasca mai rapid, alternand cu zeama de lamaie. Zeama de lamaie...

Citeste continuarea

Albinita cu crema de castane

Postat de Prajituri_de_casa

Albinita cu crema de castane

Pentru foi, intr-un vas se amesteca pudra de cacao, mierea, zaharul, ouale si untul/margarina si se pune pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2016, 18:44
Ce bine arata !
la 15.07.2016, 19:59
delicioasa!
la 15.07.2016, 22:56
super
la 16.07.2016, 07:09
Superba!
la 16.07.2016, 09:52
Foarte bine arata!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking