Prajitura Petre Roman
Postat de mirela0911 in Prajituri 5 Ian 2017 | 12899 vizualizari
As fi vrut sa-i dau denumirea de "Prajitura aproape Petre Roman". :D De ce? Pentru ca nu e chiar cum ar trebui sa fie. M-am uitat peste mai multe retete si m-a cam speriat cantitatea mare de zahar, inclusiv reteta care o aveam eu primita de la cineva de multa vreme, avea mult zahar. Si cum nu o facusem niciodata, am zis ca deh..... i-a venit randul. Asa ca am facut-o cum mi-a taiat capul, am renuntat la caramel si la spuma de albusuri. A iesit la fel de buna!
"Bunatati pentru colindatori"
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 06.01.2017, 09:31
Vă mulțumesc pentru aprecieri!
la 06.01.2017, 09:32
Cleme la asta nu m-am gândit! De faza cu gâtul zic ...
la 06.01.2017, 09:33
Ina, știam ca zaharul caramel face totul, dar ....
la 06.01.2017, 09:34
Cândva o sa o repet și voi pune și caramelul, dar nu așa mult! Mulțumesc!
la 06.01.2017, 10:18
Buna!
la 06.01.2017, 10:40
Foarte reușită!
la 06.01.2017, 11:08
eu as fi denumit-o altfeli la cat de bine arata!
la 06.01.2017, 14:11
Îmi place mult cum ai gândit-o și cum a ieșit!
la 06.01.2017, 16:24
Super, super buna!
la 08.01.2017, 12:26
Prajitura e foarte buna indiferent de cum e facuta. Singurul lucru care ma deranjeaza la ea este NUMELE. :S
la 08.01.2017, 12:51
Tina58, chiar așa, nu știu cine i-o fi dat numele ăsta prăjiturii! Mulțumesc pentru apreciere!
la 08.01.2017, 13:09
Ce bine arata!
la 09.01.2017, 17:56
foarte buna!
la 10.01.2017, 15:20
Buna buna !!!
COMENTEAZA