Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere

Postat de Catalinaflorea in Prajituri
14 Mar 2015 | 4266 vizualizari
Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere

Daca va place cocosul aceasta este cea mai buna reteta pentru voi..eu o ador si am stat langa tava pana a fost gata :))

Ingrediente

  • 170 grame zahar,
  • 130 grame unt,
  • 3 oua mari,
  • 250 ml lapte,
  • 90 gr nuca de cocos,
  • 180 gr faina alba,
  • un praf de copt
  • 3 mere potrivite.

Mod de preparare

Puneti laptele la fiert, in momentul in care clocoteste adaugati cocosul, amestecati si lasati la racit (trebuie sa fie foarte bine racit cand il adaugati in celelalte ingrediente).

Untul moale se bate spuma cu zaharul pana devine spuma, apoi adaugati pe rand cele 3 oua si amestecati bine. Adaugati laptele cu cocos, incorporati apoi faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit merele taiate cubulete mici (merele nu se calesc).

Aluatul se pune intr-o tava nu foarte mare unsa cu unt. Se da la cuptor la 170 de grade timp de 30-35 de minute (compozitia poate sa fie usor moale dar se va intari dupa racire).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu fructe de padure si lamaie

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu fructe de padure si lamaie

Blatul: Separati ouale. Albusurile le mixati cu un praf de sare, pana devin spuma. Adaugati indulcitorul treptat si mixati la viteza mare, pana spuma devine lucioasa. Incorporati galbenusurile,...

Citeste continuarea

Diplomat cu mango

Postat de Oana

Diplomat cu mango

Gelatina se amesteca cu 2 linguri apa rece si se lasa sa se hidrateze Ses coate pulpa din fructul de mango si se toaca cubulete. Iaurtul se mixeaza cu zaharul pudra si cel vanilat. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2015, 18:29
la 14.03.2015, 18:37
la 14.03.2015, 20:19
Iau o bucatica!
la 14.03.2015, 20:29
la 14.03.2015, 20:39
Imi place mult

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking