Pui coquelets cu lamaie la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Pui
13 Apr 2019 | 2341 vizualizari
Pui coquelets cu lamaie la cuptor

Cocosei de munte, sunt foarte foarte gustosi.

Ingrediente

  • 2 buc cocosi de munte
  • 2 fire de usturoi verde
  • ulei de masline
  • 1/2 jumatate de lamaie mare
  • apa
  • vegeta/peperoncino
  • frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare

Cocoseii de munte se clatesc sub jet de apa, se sterg cu prosoape de hartie.

Intr-un bol se pun condimentele, uleiul de masline si zeama de lamaie stoarsa, se amesteca bine si se ung pe ambele parti cocoseii de munte.

Se pune si jumatatea de lamaie stoarsa, firele de usturoi verde si frunzele de busuioc.

In tava se pune apa si se da la cuptor pana se rumenesc, din cand in cand se mai stropesc cu zeama din tava.

Eu i-am lasat pana cand au devenit foarte fragezi si crocanti cam 1 ora -1.30 .

Se prepara un sos : 1 lingurita de miere, putin ketchup si 1 catel de usturoi pisat si frecat foarte bine ca de mujdei.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui coquelets cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi

Postat de Dya

Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi

Am dezosat pulpele si le-am taiat in bucati potrivite, le-am rumenit usor si am adaugat ceapa, usturoiul si ardeiul taiate in cuburi mici. Le-am calit pentru aproximativ 10 minute, dupa care am...

Citeste continuarea

Pui cu sos de mustar si praz

Postat de Oana

Pui cu sos de mustar si praz

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie pe jumatate, crestand putin partea mai groasa. Se condimenteaza cu sare si piper de la Fuchs si se unge fiecare parte cu cate o lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2019, 21:09
Te dai la cocosei de munte? Aia de campie ce-au? ))
la 13.04.2019, 21:11
Cât de bine arată...!
la 13.04.2019, 21:17
la 13.04.2019, 21:44
la 13.04.2019, 22:55
super!!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking