Pui crocant si cous cous cu morcovi

Postat de georgiana04 in Pui
16 Feb 2014 | 3016 vizualizari
Pui crocant si cous cous cu morcovi

O idee pentru pranza, cina....

Ingrediente

  • pulpe de pui/ piept de pui (eu am folosit ciocanele)
  • fulgi de porumb maruntiti
  • 2 lg faina
  • 1 ou
  • 2 lg ulei
  • sare, piper, boia dulce si iute
  • Pt cous cous:
  • 100 gr cous cous
  • 1 ceapa
  • morcov
  • sare, piper
  • 2 lg ulei

Mod de preparare

Pregatim puiul.Carnea se spala si se lasa sa se scurga.Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce si boia iute.Se trece apoi prin faina, ou batut si la sfarsit prin fulgii de porumb.

Intr-o tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt se aseaza bucatile de carne.Se dau la cuptor pt 30 de min la foc potrivit, se intorc si pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 de minute.

Cous cous-ul il pregatim astfel:

Tocam ceapa marunt, iar morcovul rondele(fiecare dupa preferinte).Intr-o cratita punem 2 lg de ulei, calim ceapa, adaugam morcovul si apoi cous cous-ul.Calim impreuna pentru 2-3 minute.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte.Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant si cous cous cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel de pui cu mamaliguta

Postat de Irina

Ostropel de pui cu mamaliguta

Am spalat si curatat bucatile de pui. Am pus vasul Zepter pe foc, l-am lasat putin sa se incinga, moment in care am adaugat ulei si bucatile de pui. Vasul fiind incins, uleiul s-a incins si el...

Citeste continuarea

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2014, 08:56
O idee pentru pranz!
la 16.02.2014, 09:01
la 16.02.2014, 09:16
bun
la 16.02.2014, 09:39
bun bun
la 16.02.2014, 09:40
Delicios pranz!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking