Ingrediente
Mod de preparare
Intr-un castron punem sosul de rosii, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, oregano si ulei de masline. Amestecam compozitia si punem pulpele spalate in sos. lasam 10-15 minute la frigider.
Pt mamaliga: punem apa sa fiarba cu un praf de sare, iar cand apa fiebe adaugam faina de malai in ploaie. Lasam sa fiarba si din caind in cand amestecam cu telul.
Punem o tigaie pe foc, fara sa punem nimic in ea, iar cand s-a incins adaugam carnea de pui cu tot cu sos. Frigem carnea la foc iute spre mediu, pana este patrunsa si sosul a scazut. Servim bucatile de carne de pui cu 1-2 linguri de spanac, iar mamaliga dupa ce s-a facut o punem in castronele mici unse cu putin unt. Asezam mamaliguta in farfurie alaturi de celelalte cu o lingura de branza de oare sfaramata. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliguta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|