Ingrediente
- 1 piept de pui
- 50 g spanac poaspat
- branza feta
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei de masline
- 1 ceasca vin alb
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am taiat in doua, dupa care l-am crestat din loc in loc si l-am condimentat.
Intr-o tigaie am incins o lingura de ulei si am adaugat spanacul si branza feta sfaramata. Am amestecat de cateva ori, cat sa se inmoaie usor spanacul si sa se topeasca branza.
Am umplut crestaturile facute in pieptul de pui cu amestecul de spanac si branza si am asezat carnea intr-un vas de portelan. Am presarat boia de ardei, am stropit cu putin ulei de masline si o cescuta cu vin alb.
Am pus vasul la cuptor cam 20-25 minute. Evident, trebuie sa adaptati timpul de coacere in functie de cuptorul din dotare. :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu spanac si feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|