Ingrediente
- o pulpa de curcan intreaga ( copan si partea superioara, cam un kg 200)
- condimente pt carne
- usturoi
- 3 maini de orez
- 4-5 carciofi
- o mana de ciuperci din conserva
- sare, piper, oregano, curry
- o tulpina de telina
- 1 morcov
- jum de ceapa
Mod de preparare
Pulpa era taiata in doua...am mai crestat-o eu si am introdus bucatele de usturoi, apoi am condimentat cu de toate, am uns cu ulei de masline si am pus in tava.
Orezul l-am spalat, apoi l-am pus intr-o cratita, am adaugat ceapa taiata marunt, morcovul , carciofii feliati si ciupercile, am condimentat, am pus si o jumatate lg-ita de curry iar pt un gust mai intens am adaugat si o tulpina de telina pe cate am scos-o ulterior.
Am incins cuptorul la 200grade , am pus o cana de apa peste carne si am dat-o la cuptor.- dupa o jumatate de ora am pus si orezul la cuptor si am lasat totul inca o ora aprox.
Carnea am tot intors-o in acest interval de pe o parte pe alta
Am servit cu salata asortata...foarte bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|