Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
26 Oct 2021 | 3240 vizualizari
Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

Pulpele de pui gătite lent, acompaniate de măsline verzi umplute cu sâmburi de migdale și vegetale ne-au încântat papilele gustative zilele trecute.   De repetat, au fost foarte fragede și gustoase.

Ingrediente

  • Pulpe de pui 4 -6 bucăți,
  • Apio 4 tije,
  • Măsline verzi umplute cu migdale cca. 150 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Roșie galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 1 căpățână,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Kaiser cca. 150 g,
  • Ulei de măsline cu busuoic,
  • Vin alb demisec cca. 250 ml,
  • Condiment pentru pui 1 ligură.

Mod de preparare

Pulpele se spală, se curăță de eventualele pene rămase, apoi se așază în vasul de ceramic de la aparatul slow cooker Crock Pot.

Se asezonează de ulei, condimente pentru  pui și vin.

Legumele se spală, curăță și taie grosier.

Usturoiul se lasă în coajă și se taie felii rotunde din căpățâna întreagă.

Peste pulpele condimentate se pun felii de ardei kapia, de roșii, feliile de usturoi, măslinele întregi umplute cu sâmbure de migdală, ceapa roșie feliată, tijele de apio, tăiate în patru și kaiserul tăiat feliuțe.

Se setează aparatul la programul High pentru 4 ore. Simplu și gustos, gătit lent, fără bătăi de cap. Dacă între timp ați plecat la alte treburi, pulpele vor rămâne la cald, până ce deconectați aparatul de la sursa de energie.

Pulpele se savurează cu legumele coapte ca atare, sau acompaniae de garnitura preferată.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post

Postat de simona72

Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post

Ghebele se scot seara din congelator si se lasa la dezghetat in frigider. Se clatesc cu apa si se pun intr-o strecuratoare. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se...

Citeste continuarea

Pate din ficat de pui preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de merisor67

Pate din ficat de pui preparat la slow cooker Crock-Pot

Spalam si curatam bine ficatul de pui, apoi il scufundam in lapte si il lasam asa aproximativ 30 de minute. Ungem vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital cu ulei si unt, apoi asezam in el,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2021, 16:44
Bune tare...!
la 26.10.2021, 17:20
la 26.10.2021, 18:06
Bune si aromate!
la 26.10.2021, 18:57
Bune!
la 26.10.2021, 19:43
Pulpele sunt tot vegetale?

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking