Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
31 Oct 2020 | 2151 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

De când le-am văzut pe un site culinar, m-au cucerit. Zis și făcut, tare bun, deloc greu, doar un pic de răbdare și îndemânare! Zmeii le-au savurat, pe îndelete alături de rulourile de castraveți cu ardei murați! 😉   Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Pulpe de pui inferioare cca. 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Unt cca. 50 g,
  • Ciuperci pleurotus cca. 150 g,
  • Usturoi 2 căței,
  • Pesmet 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 100 ml,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Cimbru 1 linguriță,
  • Sare de mare 1 lingriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță

Mod de preparare

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș.

Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc împreună cu ceapa mărunțită în unt. Se asezonează de sare piper și usturoi.

După ce se ia de pe foc se adaugă pesmetul, se amestecă până ce se înglobează și se obține o pasta omogenă.

Cu această compoziție se umple fiecare buzunar al pulpei.

Pulpele se așează în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se presară boia de ardei dulce, cimbru, sare și piper, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 60 de minute.

Apoi se adaugă vinul și se mai lasă la gătit încă 60 de minute, până ce se rumenesc.

Se servesc alături de orice garnitură: piure, cartofi natur, orez sau salată de sezon.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot

Postat de rocsi_1612

Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-Pot

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si amestecam cu o lingura. Incorporam coaja rasa de lamaie, vanilia, apoi apa minerala calduta, treptat. Framantam bine,...

Citeste continuarea

Friptura de vita cu sos tomat la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Friptura de vita cu sos tomat la slow cooker Crock-Pot

Am avut niste carne de vita la congelator ( acum o saptamana a taiat cineva o vaca, bou,vitel, nu stiu ce era ca nu am fost de fata ), am scos-o sa se dezghete de seara si nu aveam nici o idee ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2020, 20:28
Interesantă rețetă!
la 31.10.2020, 20:33
Mmm....buna combinatie!
la 31.10.2020, 21:45
la 01.11.2020, 00:03
super
la 01.11.2020, 09:03

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking