Ramen a la Panacris

Postat de panacris in Supe/Ciorbe
14 Mar 2021 | 4053 vizualizari
Ramen a la Panacris

Pfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh, nu-s eu la acel nivel, dar vă asigur că am preparat și savurat o supică tare faină și gustoasă! Spor și poftă bună! ;)

Ingrediente

  • Pentru supă:
  • Pulpe de pui de țară 2 bucăți,
  • Apă rece cca. 2000 ml,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper mozaic boabe 1 linguriță,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • Păstârnac rădăcină 1 bucată,
  • Țelină rădăcină 1 bucată mica,
  • Gulie verde 1 bucată,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Pentru servit:
  • Fidea din orez cca. 250 g,
  • Legume chinezești cca. 500 g,
  • Ou 4 bucăți,
  • Pătrunjel verde 1 legătură.

Mod de preparare

Legumele se curăță și se pun la fiert întregi, împreună cu carnea de pui și mirodeniile, la foc mediu cca. 60 de minute cu cca. 2000 ml apă rece. Recunosc că am folosit din nou oala subpresiune, astfel am redus timpul de fierbere la cca. 30 de minute.

După ce s-a fiert carnea, se strecoară supa în alt vas, se asezonează de sare și se dă din nou la gătit.

Când clocotește se adaugă legumele chinezești congelate și fideaua din orez, se acoperă și se oprește focul.

Între timp se fierb ouăle, așa pe modulul, cleioase,) se curăță de coajă și se taie în sferturi.

Într-un bol de supă se pune carnea de pui, legume chinezești, pătrunjelul verde tocat și sferturile de ouă! 😉 Se servește imediat și neapărat fierbinte! :)

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ramen a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de pleurotus

Postat de panacris

Ciorba de pleurotus

Se spală și curăță toate zarzavaturile și legumele, apoi se toacă cubulețe, cât de cât uniforme. Într-un vas se pun zarzavaturile împreună cu uleiul și un...

Citeste continuarea

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Postat de panacris

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Legumele (ceapa, morcovii, pătrunjelul, păstârnacul, ardeiul kapia, apio și ciupercile) se curăță, apoi se toacă mărunt și se pun la călit într-o oală pentru ciorbă, de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2021, 22:56
Mi-a placut mult Ramenul !!! Este gustos !!! Eu zic ca ghimbirul face diferenta !!!!
la 14.03.2021, 23:02
la 14.03.2021, 23:08
la 15.03.2021, 03:36
la 15.03.2021, 10:28
E bun tare ramenul. Il fac si eu des,doar ca nu am apucat sa-l postez.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking