Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

Postat de mihaelar63 in Paste
17 Mai 2021 | 5449 vizualizari
Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat

 Sambata la mine este zi de curatenie. Ca sa fiu cat mai eficienta prepar ceva rapid care sa nu-mi ia mult timp. Deci la mine sambata este zi de paste !

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu ciuperci
  • 200 gr sunca de Praga
  • 150 gr cascaval afumat
  • 50 gr ulei masline
  • 50 gr unt
  • 2 rosii
  • 3 catei usturoi
  • fulgi de piper
  • sare

Mod de preparare

  1.  Cam mici pungile acestea cu ravioli dar pentru doua portii sunt suficiente .
  2. Imi place mult textura acestor paste preparate artizanal .
  3. Se pun ravioli la fiert in apa cu sare , respectandu-se timpul de fierbere .
  4.  Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul si untul .
  5. Cand s-au incalzit se aduga usturoiul taiat feliute subtiri si se aduga la prajit si sunca taiata cubulete .
  6. Rosia se taie de asemenea cubulete si se pune la sotat lanaga sunca si usturoi .
  7. Cascavalul afumat se razuieste sau se taie cubulete mici .
  8. In tigaie se aduga cam 2-3 polonice cu  apa sarata din oala in care fierb pastele .
  9.  Cascavalul se va topi si se formeaza un sos gustos .
  10. Adugati in tigaie ravioli fierti si amestecati usor .
  11. Daca doriti putin mai mult sos se suplimenteaza cu apa fierbinte folosita la paste .
  12. Serviti ravioli cu sunca si sos de casval cat este cald .
  13. Pe deasupra presarati fulgi de piper .
  14. Alaturi puneti salata preferata de cruditati .
  15.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca si sos de cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fusilli cu bacon, sos Pesto si smantana

Postat de simona72

Fusilli cu bacon, sos Pesto si smantana

Se pune apa cu sare la fiert. Apa sa fie multa, aproximativ 1,5 litri. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Intre timp facem sosul… Taiem baconul in bucatele si...

Citeste continuarea

Fusilli cu caramel si nuca prajita

Postat de simona72

Fusilli cu caramel si nuca prajita

 Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se lasa sa fiarba 11 minute. Pentru sosul caramel: se pune zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2021, 18:55
Prima venită, prima servită! Arată foarte bine!
la 17.05.2021, 19:04
Bun !
la 17.05.2021, 19:08
Ioi, ce bine arata!
la 17.05.2021, 19:49
Ce bunatate!
la 17.05.2021, 20:27
Ravagiile astea merg dor cu sos ?

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking