Ingrediente
- Ingrediente reteta Skink Cullen, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World
- 600-700 ml lapte
- o legatura patrunjel
- 300 -400 g cod afumat
- o ceapa
- 4 linguri unt
- o cana (250g) piure de cartofi
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- Pentru servit
- paine prajita.
Mod de preparare
Iata cum se prepara reteta Skink Cullen, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World
Daca aveti deja piure ramas, puteti sa-l folositi cu succes.Daca nu, atunci faceti un piure clasic din 4 -5 cartofi.
Intr-o cratita adaugam laptele, foaia de dafin si tulpinele de la legatura de patrunjel.
La foc mic lasam sa fiarba incet 4-5. min, dupa care adaugam pestele si mai fierbem 3 min.
Oprim flacara, lasam sa mai infuzeze, dupa care scoatem pestele si-l lasam un pic sa racoreasca, apoi il taiem bucatele.
Supa o strecuram si adaugam piureul, pestele si ceapa calita in unt.
Lasam sa dea in clocot, potrivim de sare si piper.
Oprim flacara si adaugam frunzele ramase de la legatura de patrunjel.
Lasam acoperit 10-15 min.
Supa este gata!
Pofta mare!
Vezi si reteta de Supa
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|