Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Postat de cristeena20 in Peste
29 Noi 2023 | 1174 vizualizari
Reteta de peste pe pat de legume in papillote

O mancare usoara si aromata facuta cu biban in cuptor, impachetat in hartie de copt.  Pentru aceasta Reteta de peste pe pat de legume in papillote sunt necesare cateva ingrediente: biban, ceapa, parz, morcovi, sparanghel si creveti.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de peste pe pat de legume in papillote
  • 1 biban mediu
  • 1 ceapa
  • o bucata de praz
  • tija de telina (putin)
  • 1 morcov mic
  • cateva bucati de sparanghel
  • 4-6 creveti
  • unt
  • sare, piper

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Pestele curatat se face in 2 fileuri, fara oase. Il presaram cu putina sare si piper.

Spalam legumele si le curatam. Morcovul se fierbe putin si apoi il taiem bastonase subtiri; taiem la fel ca si paiele, prazul, ceapa si tija de telina; sparanghelul se pregateste si el. Curatam putin din pielea de la jumatea lui si il taiem in bucati potrivite. Crevetii se curata de coaja.

   Desfacem o hartie de copt vegetala, asezam in mijloc legumele in straturi, apoi presaram cu sare si piper, asezam o felie de peste, apoi creveti si unt deasupra, deasupra celalalt filet de peste. 

   Impaturim hartia de copt astfel incat sa fie bine inchisa, sa se gateasca totul la aburi. 

   Dam la cuptor pentru 25 minute.

    Desfacem hartia si servim legumele cu pestele.

Vezi si reteta de Somn in papillote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de peste pe pat de legume in papillote" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Postat de katty

Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...

Citeste continuarea

Icre de hering

Postat de MotanLaOale

Icre de hering

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute. Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine. Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine. Se adauga uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2023, 23:44
la 30.11.2023, 01:36
la 30.11.2023, 18:41
Tare bun pestele!
la 30.11.2023, 20:46
Poate sa fie si pe saltea, imi place pestele...
la 30.11.2023, 21:26
Delicios!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking