Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Postat de Ade200 in Dulciuri
22 Noi 2013 | 11739 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Reteta de preparare a papanasilor O reţetă a copilăriei...poate o revizitaţi.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cu vârf de făină
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • coajă rasă de lămâie sau de portocală

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Se zdrobeşte brânza cu furculiţa, se amestecă toate. Se ia câte o linguriţă, se pune pe o planşetă sau foaie de plastic presărată cu făină.Se dă formă rotundă, apoi se turteşte ca la chiftele(grosime cam de 1 cm).

În tigaie înfierbântată bine(cam 5 minute, goală), se pun 2 linguri de ulei, se înfierbântă un minut, apoi se pun papanaşii. Se prăjesc până se rumenesc pe o parte, apoi se întorc. Când sunt prăjiţi pe ambele părţi, se servesc fierbinţi cu zahăr vanilat şi putin iaurt sau smântână alături. Cine vrea poate pune dulceaţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Vanille Kipferl - Fursecuri semiluna cu vanilie

Postat de Corina33

Vanille Kipferl - Fursecuri semiluna cu vanilie

Se mixeaza Rama mit butter cu zaharul si zaharul vanilat pana devine pufos, se adauga semintele din pastaia de vanilie si galbenusurile si se mai mixeaza putin. Se amesteca faina, cu migdalele...

Citeste continuarea

Bradut din turta dulce

Postat de oanapl

Bradut din turta dulce

Topesti mierea si untul la microunde. Cat lichidul este cald, adaugi zaharul si amesteci pana se omogenizeaza si zaharul este topit complet. Lasi sa se racoreasca, apoi adaugi ouale batute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2013, 11:17
la 22.11.2013, 11:36
la 22.11.2013, 12:14
super
la 22.11.2013, 12:28
la 22.11.2013, 13:54
asa ceva nu as refuza niciodata !

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking