Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras in Pui
9 Apr 2024 | 803 vizualizari
Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Andra Mihail vă arată astăzi o modalitate ingenioasă de a folosi snitelele de pui rămase de la o cină anterioară, transformându-le într-o rețetă delicioasă cu sos de parmezan și usturoi. Această idee simplă îți va economisi timpul și banii și îți va oferi o masă super gustoasă a doua zi! Pentru Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele de pui, usturoi, smântână, parmezan.

Ingrediente

  • Ingrediente Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi:
  • 4-5 bucăți de snitele de pui
  • 1 ceapă
  • 5-6 căței de usturoi, mărunțiți
  • Praf de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei de măsline
  • 400 g smântână de gătit
  • 50-60 g parmezan ras
  • oregano proaspăt

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul.

Tocați mărunt ceapa și usturoiul și adăugați-le în tigaie. Căliți puțin până devin aurii.

Turnați smântâna de gătit in tigaie și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele. Adăugați parmezanul ras și continuați să gătiți sosul până când se îngroașă ușor și parmezanul se topește complet. Condimentați cu sare și piper după gust.
Presărați puțin praf de usturoi peste snitelele de pui pentru a adăuga un plus de aromă si adăugați-le peste sosul de smântână.

Presărați oreganol proaspăt peste sosul de pui cu parmezan și usturoi. Serviți șnitelele de pui cu sos de parmezan și usturoi calde alături de orez, paste sau legume proaspete.

Simplu si gustos, nu-i așa?

Dacă îți rămân șnițele, le poți tranforma într-un delicios Pui cu sos de parmezan si usturoi, Snitel unguresc  servite cu o Salata de cruditati.

Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Postat de Bucataras

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2024, 15:27
la 09.04.2024, 23:34
Unde-i este parmezan hop si eu
la 11.04.2024, 21:02
O bunatate de reteta cu pui! Yamiii!
la 20.04.2024, 22:20
Pe gustul nostru

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking