Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola

Postat de Bucataras in Sandvisuri
9 Mai 2024 | 525 vizualizari

Din ingrediente rămase, ies cele mai gustoase preparate. Andra Mihail ne aduce o nouă rețetă ușor de pregătit, un sendviș delicios pregătit din friptura rămasă și câteva ingrediente bune. Pentru această Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola ai nevoie de câteva ingrediente: friptură rămasă, mozzarella, maioneză, ceapă, rucola și bagheta de pâine.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de sendvis savuros cu friptura ramasa, mozzarella si rucola:
  • friptură rămasă
  • baghetă pâine
  • 200 gr mozzarella proaspătă
  • 50 gr unt
  • 100 gr maioneză
  • 1 ceapă roșie mare
  • rucola
  • chives proaspăt
  • ulei de măsline
  • 2 lg oțet balsamic
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:

Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.

Toacă mărunt firele de chives și adaugă-le peste maioneză. Amestecă ușor.

Taie julien ceapa roșie. Pune un cub de unt in tigaie, puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapă tăiată. Condimentează cu sare și piper și las-o să se rumeneasca bine. Adaugă puțin oțet balsamic peste ceapă și las-o să se caramelizeze frumos.

Feliază carnea.
Montează sendvisul astfel. Pe o jumătate de baghetă unge puțină maiozena cu chives, adaugă câteva fâșii de carne, câteva felii de mozzarella.

Cu ajutorul unei torțe de bucătărie, topește ușor branza. Adaugă ceapă caramelizată, puțină rucola. Așază și a doua jumătate de bagheta deasupra și presează ușor.
Servește sendvisul proaspăt făcut.

Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!

Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Postat de AlexTeacher

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Alegeti puiul de oase si tocati-l marunt; Adaugati 2 linguri de ulei de masline in tigaie; Caliti puiul in tigaie, asezonati dupa gust...

Citeste continuarea

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Postat de merisor67

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Pentru aluat, cernem 500 g făină într-un vas și facem o adâncitură la mijloc. Nu trebuie să punem de la început toată cantitatea de făină pe care o citim intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2024, 09:09
la 12.05.2024, 20:09
Ce bunatate de sandwich!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking