Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de supa filipineza- Bulalo nr. 43 Best Soups The World
- 2-3 oase vita cu cartilagiu si maduva, ideal ar fi rasolul
- 3 -4 linguri sos de peste
- 7-8 boabe de piper
- o ceapa mare
- o legatura ceapa verde
- un buchet pechay
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- 1-2 stiuleti de porumb
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de supa filipineza- Bulalo nr. 43 Best Soups The World
Am spalat oasele in mai multe ape spoi am pus-o intr-o oala cu apa rece la fiert.
Am lasat -o 5 minute sa fiarba, apoi am spalat-o si am pus din nou la fiert in apa curata, la foc minim pentru 1-2 ore.
Cu astfel de tehnica supa va fi clara.
Dupa o ora, am adaugat ceapa taiata in sferturi si boabele de piper si am mai lasat-o la bolborosit inca o ora la foc minim.
Am testat cu o furculita carnea si cand am constatat ca-i fiarta, am adaugat feliile de porumb, am lasat sa fiarba 15-20 minute, apoi am adaugat ceapa verde si frunzele de pechay, am potrivit de sare si piper, am mai lasat 2 minute si am oprit flacara.
Se serveste fierbinte alaturi de orez simplu si se drege dupa preferinta cu suc de citrice, lime calamansi sau lamai.
Vezi si reteta de Zurek, supa poloneza nr.2 din Top ( Best soups in the world)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa filipineza- Bulalo nr. 43 Best Soups The World" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|