Ingrediente
- 5 oua
- 5 lg de faina
- 3 lg de ulei
- 5 lg de zahar pudra vanilat
- un praf de sare
- Ptr crema si ornat:
- 300 gr frisca Meggle
- 200 gr crema ciocolata si alune
- 2 lg de zahar
Mod de preparare
Se mixeaza albusurile de ou cu un praf de sare si cu cele 5 linguri de zahar pudra vanilat ,pana se obtine o bezea, in care incorporam galbenusurile amestecate cu uleiul.
Se incorporeaza si faina turnata in ploaie, amestecandu-se usor,pana se omogenizeaza perfect. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna aluatul si se da la copt in cuptorul preincalzit, cca 15 min.
Se mixeaza frisca cu zaharul pana se intareste, apoi se imparte in doua parti.O parte o pastram pentru ornat si una o amestecam cu crema de ciocolata si alune si o intindem pe blatul copt.
Se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt si se da putin la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si crema de ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|