Rulada de porc aromatizata

Postat de Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2012 | 7834 vizualizari
Rulada de porc aromatizata

Ingrediente

  • 0,6 kg fleica porc
  • 3 catei usturoi
  • 1 bucata ghimbir
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa

Mod de preparare

Fleica curatata de grasime, se sareaza si se pipereaza, si se lasa cca jumatate de ora la frigider. Ghimbirul si usturoiul se dau prin razatoarea mica. Boia, cimbru si foaia de dafin pisata, se amesteca. Se freaca bucata de carne cu condimentele amestecate si cu usturoiul si ghimbirul rase. Se ruleaza, se acopera cu o folie si se da la rece ptr 24 ore.

Dupa o zi, cand carnea si-a luat din arome, se leaga bucata de carne cu sfoara. Se pune intr-un vas, se toarna un pahar de apa (se poate si vin sau bere neagra), apoi se acopera vasul cu folie si se da la cuptor la 180 grade ptr 15-20 minute, apoi la 150 grade ptr 90-120 minute. In ultimele 30 minute se scoate folia de aluminiu, si se lasa sa se rumeneasca.

Se opreste focul, se deschide cuptorul si se lasa sa se raceasca in cuptor (eu am lasat pana dimineata). A doua zi, se scot sforile, si.. se serveste la micul dejun cu mustar sau fiecare cum doreste. Este un foarte bun inlocuitor al preparatelor din carne din comert, mai ales ca nu contine nici un E. Rulada se poate "colora" cu bucati de morcov sau alte legume, dar din pacate eu am uitat sa pun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc aromatizata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Salata de boeuf de Craciun

Postat de reisnaor_2006

Salata de boeuf de Craciun

            Legumele si carnea le-am fiert impreuna in apa cu sare in vasul de gatit sub presiune.A durat 15 minute si legumele au fost...

Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de Patricia_Iordache_79

Taci si inghite

Punem laptele la fiert. Cand da in clocot adaugam sarea si malaiul. Amestecam si preparam o mamaliguta moale. Tragem vasul de pe foc, adaugam umtul, smantana si amestecam totul foarte bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2012, 19:37
n-am cuvinte!
la 07.02.2012, 19:58
bun
la 07.02.2012, 20:01
Ina, mercic
la 07.02.2012, 20:01
Iri, multumesc
la 07.02.2012, 20:07
ce bine arata

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking