Ingrediente
- 1 bucata de muschi de porc (750 g)
- sare
- 1 plic de condimente pentru porc de la Delikat
- 130 g sunca presata de porc
- 120 g cas afumat ras
- 2 linguri ulei
- 200 ml apa
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se introduc scobitori pe margini pentru ca rulada sa nu se desfaca.
Se pune intr-o tava unsa cu ulei si se adauga apa.
Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa. Spre final, in ultimele 5-10 minute, se indeparteaza folia de aluminiu pentru ca rulada de porc sa prinda o crusta frumoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|