Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne

Postat de silvi0ara in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2011 | 9712 vizualizari
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 500g ciuperci proaspete
  • 200g muschi de vita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina de orez(sau faina normal)
  • 300g piure de spanac

 

Mod de preparare

Punem o tigaie incapatoare pe foc cu putin ulei,taiem carnea felii subtiri si o lasam sa se rumeneasca,apoi adaugam ciupercile taiate felii,ceapa verde tocata marunt,asezonam cu sare si piper si lasam pe foc pana scade toata zeama lasata de ciuperci.La final adaugam piureul de spanac,mai lasam pe foc pana scade zeama pe care o mai lasa spanacul.Lasam sa se recesca bine,apoi adaugam vredeata tocata marunt,cele 2 oua si lingura de faina,si amestecam bine compozitia.

Intindem foaia de foietaj, deasupra intindem compozitia cu spanac  si ciuperci,facem o rulada pe latime si apoi facem cateva crestaruri pe aluat.Asezam ruladele intr-o tava dreptungiulara si o dam la cuptorul incins la 180g pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

Postat de AlexTeacher

Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella.  Intercalam apoi ambele tipuri de...

Citeste continuarea

Oua umplute cu pate si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa din oala. Le scurgem cand sunt gata, le bagam sub jetul de apa rece sa se racoreasca apoi le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2011, 18:18
mmm si eu vreu sa gust putin
la 07.04.2011, 18:20
la 07.04.2011, 18:25
cred ca e buna
la 07.04.2011, 18:37
bunaaaa
la 07.04.2011, 18:41
Asa este,o reteta simpla si tare gustoasa.

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking