Rulouri cu carne tocata si sos picant

Postat de Sidy in Vita
8 Mar 2013 | 5392 vizualizari
Rulouri cu carne tocata si sos picant

Aceste rulouri picante sunt foarte gustoase, dar in cazul celor mai sensibili la condimente, se poate asezona cu sos Worcestershire sau alt sos. Dar pentru ca mi-au sosit condimentele castigate la Kotany...m-am apucat de lucru. Si zau ca nu regret.....

Ingrediente

Pentru rulouri:

  • 400 g aluat foietaj
  • 150 g carne tocata de vita
  • 150 g carne tocata de porc
  • 3-4 ciuperci
  • marar verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 albus
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru Kotany
  • sare
  • piper Kotany

Pentru sos :

  • 300 ml iaurt
  • 1 lingura mustar
  • 1 plic condimente salata picanta Kotany

Pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • seminte de susan

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Curatam ceapa verde si o taiem oblic cam de 1 cm, apoi o sotam in putin ulei de masline.

Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile taiate, amestecam si le lasam la foc mic pina dispare toata apa lasata de ciuperci.

Adaugam apoi carnea tocata amestec si asezonam cu cimbru, sare si piper proaspat macinat.Turnam peste compozitie vinul si adaugam pasta de gogosari.Lasam tot la foc lin sa fiarba pina dispare sosul din tigaie.

Aluatul decongelat de cu seara il taiem in trei fasii ,pe orizontala.Pe mijloc asezam carnea perpelita in care am adaugat marar verde tocat.

Rulam cu grija aluatul si il taiem in doua sau in trei dupa cat de lungi vreti sa fie rulourile.

Galbenusul il batem cu laptele bine de tot.

Punem rulourile intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan deasupra.

Dam tava la cuptorul dinainte icalzit la 200 de grade C pentru aproximativ 20-30 de minute pina cand rulourile devin aurii.

Preparam sosul: Iaurtul il amestecam cu mustarul, condimentele din plicul cu salata picanta Kotany si marar verde tocat. Amestecam sa se omogenizeze , lasam cateva minute sa se intrepatrunda toate aromele.

Servim rulourile alaturi de sosul picant obtinut.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci

Carnea de vitel se feliaza. Subtiati feliile de carne cu ajutorul unui batator de snitele. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti sa se incinga intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Gulas unguresc cu galuste si cartofi

Postat de oanapl

Gulas unguresc cu galuste si cartofi

Umpli o oală cu apă și o pui la fiert cu 2 foi de dafin. Cureți carnea de pielițe, o speli și o tai bucăți. Când clocotește apa pui carnea și o fierbi pentru 30 de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2013, 17:19
Ce bune sunt...mie-mi plac mai picante!!
la 08.03.2013, 17:28
bine arata
la 08.03.2013, 18:23
la 08.03.2013, 18:30
la 08.03.2013, 19:12
super

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking