Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

Postat de postavaru in Vita
5 Oct 2011 | 10188 vizualizari
Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

Deja nu mai este o noutate ca imi plac snitelele de vitel. De data aceasta am zis sa le fac putin mai altfel si asa mi-au iesit aceste rulouri bune, bune.

Ingrediente

  • 6 felii carne de vitel
  • 1 ardei
  • cascaval
  • sare, piper
  • boia
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • cateva bucatele de unt

Mod de preparare

Carnea se bate bine cu ciocanul pentru snitele. O condimentam apoi cu sare, piper si boia.

Ardeiul il spalam iar apoi il taiem betigase. La fel procedam si cu cascavalul (desigur fara a-l spala :))).

Asezam pe fiecare snitel 3 betigase de ardei si 3-4 de cascaval. Aici depinde cat de mari sunt snitelele. Rulam apoi strans.

Dam rulourile prin faina iar apoi prin oul batut si condimentat cu sare si piper. La final tavalim bine rulourile prin pesmet.

Le asezam frumusel in tava tapetata cu folie de aluminiu. Asezam doua bucatele de unt pe fiecare rulou.

Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute. Intoarcem rulourile si le mai lasam inca 15 minute.

Servim calde alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi taranesti. S-au potrivit de minune :D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Limba de vita cu masline- la Crockpot

Postat de Oana

Limba de vita cu masline- la Crockpot

puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac...

Citeste continuarea

Osso Buco Sicilian

Postat de Ksenya

Osso Buco Sicilian

Se amesteca sarea cu faina si cu piperul . Se pudreaza bucatile de carnne,apoi se prajesc in  ulei  si unt intr-o tigaie, pana capata o culoare aurie, se da in alt castron.Repetam...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 05.10.2011, 21:31
ce imbietoare sunt....
la 05.10.2011, 21:34
asta-i deja cu ...intentie
la 05.10.2011, 21:35
maine vin la tine la masa,doar nu vrei sa mananci doar tu din bunatatile astea
la 05.10.2011, 21:49
Multumesc Alinutzika
la 05.10.2011, 21:49
Rocsi daca nu ar fi numai o promisiune

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking