Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

Postat de Bucataras in Salate
5 Mai 2021 | 4990 vizualizari
Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

Ce facem cu ouale ramase dupa Paste? O salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza. 

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 avocado
  • 100 g telemea de vaca
  • 1 fir de ceapa+usturoi verde
  • zeama de lamaie
  • sare
  • frunze de salata
  • rosii cherry
  • 1 lingura mix de seminte
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Curata ouale de coaja, taie-le in jumatate, separa cu grija galbenusurile de albus, incat albusul sa ramana intreg.

Pune galbenusurile intr-un bol impreuna cu jumatate de avocado, stropeste bucatile de avocado cu zeama de lamaie pentru a evita oxidarea lui, o parte din branza telemea sfaramata, usturoi si ceapa tocate marunt si putina sare.

Amesteca ingredientele pana obtii o pasta omogena, apoi cu un posh umple ouale cu crema de avocado si branza. 

Pregateste un platou: formeaza un pat de salata asortata, apoi aranjeaza ouale umplute cu crema de avocado si branza, cealalta jumatate de avocado si branza telemea taiate in cubulete, rosiile cherry. 

Presara seminte si stropeste cu ulei de masline. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Salata cu ciuperci si cremvusti II

Postat de mihaelar63

Salata cu ciuperci si cremvusti II

Spalati si tocati cuburi ardeii. Fierbeti usor cremvustii. Taiati cremvustii rondele. Lasati cremvustii sa se raceasca inaine sa-i puneti in salata. Scurgeti ciupercile...

Citeste continuarea

Salata cu somon afumat

Postat de ela2015

Salata cu somon afumat

Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.  Le curățăm și le tocăm după preferință. Se curăță cepele de foi, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2021, 22:17
la 06.05.2021, 08:16
Ce frumos arata !!!
la 06.05.2021, 09:11
Gustoasa!
la 06.05.2021, 12:55
la 06.05.2021, 13:40

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking