Ingrediente
- 400 g paste fainoase
- castraveti
- rosii
- ceapa rosie
- ardei gras rosu
- masline negre
- otet balsamic dupa gust
- sare roz de Hymalaia
- cas de vaca ras
- oregano uscat
- ulei de masline
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, se pregatesc legumele. Castravetii se curata de coaja si se taie rondele, apoi in doua jumatati. Rosiile se spala s se taie cuburi. Ardeiul gras se taie cubulete mici. Ceapa rosie se taie julienne.
Pastele se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.
Intr-un castron mai larg, se pun pastele si legumele taiate. Se adauga sare si otet balsamic dupa gust si se amesteca bine. Se stropesc cu putin ulei de masline.
Se decoreaza cu masline negre, oregano si cas ras.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu paste si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|