Salata de boeuf cu linte si conopida

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
19 Aug 2014 | 11883 vizualizari
Salata de boeuf cu linte si conopida

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 cutie de linte rosie fiarta
  • 4-5 castraveti murati
  • cateva buchetele de conopida
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare/piper

Mod de preparare

Pieptul de pui si pune la fiert impreuna cu morcovii,la fel si cartofii se pun separat la fiert in coaja.

Intr-o craticioara mica se pune apa la fiert iar cand a dat in clocot se adauga buchetelele de conopida pentru 15 minute.

Cartofii se curata de coaja cat sunt inca calzi,se lasa sa se raceasca dupa care se taie cuburi.

Pieptul se pui si morcovii se taie tot cuburi,se amesteca cu cartofii si conopida scursa de zeama.

Lintea se da sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa verde se toaca cat mai marunt.

Castravetii se taie cubulete mici.

Se amesteca toate ingredientele,impreuna cu sare,piper si maioneza.

Se pune 30 minute la rece dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu linte si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Pregătim aluatul. Cernem făina într-un bol și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: ouăle, untul rece tăiat în cuburi și oțetul....

Citeste continuarea

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

Postat de Bucataras

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

1. Scoate aluatul de foietaj de la frigider si pudreaza-l cu putina faina. 2. Intinde-l cu ajutorul unui sucitor si taie fasii din el de 1 cm grosime. 3. Pune hartie de copt intr-o tava de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2014, 18:19
ce bine arata!!!
la 19.08.2014, 18:20
deyu multumesc
la 19.08.2014, 18:24
Interesantă combinație!
la 19.08.2014, 18:24
la 19.08.2014, 18:25
multumesc cristina e tare buna combinatia

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking