Salată de boeuf - varianta mea

Postat de Iuliaj in Salate
25 Oct 2013 | 4410 vizualizari
Salată de boeuf - varianta mea

Aceasta Salată de boeuf - fara boeuf - este cu pui. Mai usoara decat reteta traditionala, si mai rapida - zic eu. Sa incepem :)

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 200 g piept de pui
  • 5-6 castraveciori murati
  • sare
  • piper alb

Maioneza

  • 1 lg mustar
  • 3 lg branza Philiadelphia
  • ulei

Decor

  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Spalam cartofii, ii lasam in coaja si ii punem la fiert. Separat fierbem morcovii si pieptul de pui.

Intre timp tocam marunt castravetii murati si ii asezam intr-o sita pentru a scapa de excesul de lichid.

Pregatim maioneza (eu nu ma prea omor bupa maioneza clasica, asa ca folosesc varianta asta cu branza):

Mustarul se amesteca cu uleiul cu grija pentru a nu se taia. Cand s-a format maioneza punem treptat branza, amestecand dupa fiecare lingura adaugata, pana se omogenizeaza. O punem la frigider.

Dupa ce cartofii s-au fiert, ii curatam de coaja si ii tocam cubulete. Procedam la fel si cu morcovii si pieptul de pui.

Intr-un bol incapator amestecam cartofii, morcovii, carnea, castraveciorii si maioneza.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Ornam cu patrunjelul taiat marunt si masline.

 

Enjoy :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de boeuf - varianta mea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata Valentin

Postat de MotanLaOale

Salata Valentin

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici. Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit....

Citeste continuarea

Salata de legume la borcan, in straturi

Postat de merisor67

Salata de legume la borcan, in straturi

Fierbem mai întâi ouăle, tari, pentru 8 minute, puse în apă rece cu puțină sare și puțin oțet, pentru a se decoji bine. Le scurgem apoi de apă, le trecem prin jet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.10.2013, 23:19
la 25.10.2013, 23:34
la 26.10.2013, 01:55
Interesanta
la 26.10.2013, 10:07
la 26.10.2013, 10:57

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking