Salata de iarna Cris

Postat de nico15 in Conserve
5 Noi 2010 | 10918 vizualizari
Salata de iarna Cris

O salata minunata

Ingrediente

  • 2 kg de morcov
  • 2 kg de ardei capia
  • 2 kg de ardei gras toate culorile
  • 2 kg gogonele
  • 2 kg de gogosari
  • Pentru maioneza:
  • 4 borcane de mustar(mai mult de 800 g)
  • 1 l de ulei

Mod de preparare

Legumele se rad separat sau se toaca foarte fin, dupa ce au fost rase se oparesc in urmatoarea compozitie:

1 litru de otet de 9 grade
2 litri de apa
6 linguri de sare
600 g de zahar
piper boabe(1/2 de pachet)
mustar boabe(1/2 de pachet)

se introduc legumele si se oparesc, dupa care se scot si se lasa la scurs in strecuratoare, se lasa sa se raceasca dupa care se vor amesteca. Se repeta operatia pentru fiecare leguma in parte. Separat ne apucam de maioneza, uleiul se pune treptat peste mustar si se amesteca bine, cand maioneza are compozitia corespunzatoare se adauga si legumele care s-au racit se amesteca si se poate trece la umplerea borcanelor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Cris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Postat de panacris

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Castraveții se spală și se taie la ambele capete. Apoi se taie pe lungime felii subțiri, indicat ar fi să folosiți o mandolină, rindea pentru varză sau cuțitul de curățat legume....

Citeste continuarea

Cherry la borcan

Postat de Constelatialeu

Cherry la borcan

Daca e sa o luam cu inceputul, punem semintele-n pamant sa facem rasad. Rasad pe care-l mutam in gradina si avem grija sa fie sapat, udat , legat  si copilit la timp. Apoi sa asteptam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 19:59
Bine ai venit Nico!
la 05.11.2010, 21:07
Multumesc foarte mult pentru primire
la 05.11.2010, 22:56
Buna salata asa a ta.
la 06.11.2010, 07:51
dA, BINENTELES, VEZI sILVIOARA AM REUSIT HAHAHAHA
la 06.11.2010, 08:08
Nico inca una din bunatatile tele cu care ne rasfeti
Tare as vrea sa o si...degust Ai de la mine 5 furcute

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking