Ingrediente
- 200g pastrama de porc
- 300g pastai (fasole verde)
- 1 ou
- 150ml ulei
- 1 lingurita de mustar
- 4 catei usturoi
- zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare
Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.
Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.
Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.
Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.
Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.
Se lasa la frigider cel putin 30 minute.
Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|