Salata de pastai cu pastrama si maioneza

Postat de MotanLaOale in Salate
24 Iul 2014 | 19614 vizualizari
Salata de pastai cu pastrama si maioneza

Usor de preparat si foarte buna.

Ingrediente

  • 200g pastrama de porc
  • 300g pastai (fasole verde)
  • 1 ou
  • 150ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 4 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.

Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.

Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.

Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.

Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se lasa la frigider cel putin 30 minute.

Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata cu paste

Postat de Alina26

Salata cu paste

1. Am pus apa la fiert cu sare.Cand a inceput sa fiarba apa,am adaugat pasta.Cand s-a fiert am catit-o cu apa rece si am pus-o la scurs si am lasat sa sa raceasca. 2.Am taiat ceapa pestisori,am...

Citeste continuarea

Salata cu ton si naut

Postat de cristeena20

Salata cu ton si naut

Pregatim ingredientele in prealabil si montam salata in farfuria de servit. Fierbem oul tare, spalam salata verde (avem nevoie de 4-5 frunze) si o uscam de apa -se rupe in bucati potrivite....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2014, 10:32
la 24.07.2014, 10:37
Nun poate fi decut foarte bun si eu fac mereu dar varianta simpla fara carne
la 24.07.2014, 10:40
la 24.07.2014, 10:44
Cu sau fara pastrama tot buna este salatica!
la 24.07.2014, 10:44
vin la micul dejun

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking