Ingrediente
- 250 gr inele de calamar congelate(1/2 punga)
- 3 rosii
- 2-3 fire ceapa verde
- 1 ardei kapia
- 1/2 pepene verde
- 1/2 cutie branza Camembert de la Milkana
- sare
- zeama de limeta
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Inelele de calamar se prajesc in ulei la foc iute, cate 1 minut pe o parte si pe alta, pana devin aurii.Se scot pe prosoape de hartie pt a absorbii surplusul de ulei. Pt salata: spalam legumele si le curatam, le taiem in cuburi, feliute, dupa preferinte, taiem cubulete si branza si amestecam toate ingredientele. Le asezonam dupa gust cu sare, zeama de limeta si ulei de masline. Lasam salata pt 10-15 minute la frigider sa se intrepatrunda toate aromele, apoi servim cu inelele de calamar si mai stropim cu putina zeama de limeta sau lamaie.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara cu branza Milkana si inele de calamar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|