Salata de vinete "combinata"

Postat de pansy1 in Salate
1 Sep 2010 | 5002 vizualizari
Salata de vinete "combinata"

Am vazut o noua salata de vinete,pe blogul lui Diamond (care avea fata de o salata cunoscuta rosie,usturoi si patunjel in plus ), am incercat-o si mi-a placut foarte mult apoi mi-a venit ideea combinarii ei cu baba ganouj.iata ce a iesit

Ingrediente

  •  3 vinete
  • 1 ceapa mica sau 2 cepe verzi
  • 1 catel mare ,mare de usturoi sau 2 mai mici zdrobiti
  • 2 rosii taiate cubulete
  • 1 lingura pasta de susan (tahini)
  • 1 ardei iute tocat
  • cateva fire de patrunjel tocat
  • ulei,cat este necesar
  • 2 picaturi de ulei de susan (eu am pus iute)

Mod de preparare

  • vinetele se coc,se curata si se lasa la scurs,apoi se toaca
  • ceapa ,usturoiul,patrunjelul se toaca marunt
  • rosiile se taie cubulete
  • vinetele se freaca cu ulei si pasta tahini dupa care se incorporeaza restul ingredientelo,rosiile si uleiul de susan la sfasit,amestecand cu grija.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete "combinata"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de ton

Postat de eumimi

Salata de ton

Mai intai fierbem ouale. Tocam salata verde si o punem pe fundul bolului. Adaugam rosiile tocate si castravetii, ceapa tocata rondele si boabele de porumb. Punem apoi maslinele, ouale...

Citeste continuarea

Salata Thailandeza cu carne de vita si dressing de lemongrass

Postat de Satisfyyourcravings

Salata Thailandeza cu carne de vita si dressing de lemongrass

Carnea de vita se aduce la temperatura camerei.  Se incalzeste uleiul de susan intr-o tigaie (din fonta) cu fund dublu, la foc mare. Se adauga sare si piper peste carne si se prajeste apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2010, 08:00
Interesant Chiar trebuie incercat...cred ca trebuie sa fie buna si astfel preparata.
la 01.09.2010, 08:19
am sosit si eu la o feliuta.............
la 01.09.2010, 09:56
delicoasa
la 01.09.2010, 10:19
5 furculite de la mine! Arata demential!
la 01.09.2010, 10:19
Si eu vreau ca arata foarte bine

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking