Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina in Multicooking
1 Mai 2019 | 2636 vizualizari
Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Vinovata este Laura si reteta ei de macrou in sos de rosii cu masline.  Va spun cu toata sinceritatea ca este o mancarica delicioasa gatita in timp record! :X 

Ingrediente

  • 1 salau de cca 1,5 kg.
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 300 g rosii cherry ( eu am avut congelate )
  • 150 g masline fara samburi
  • 200 ml bulion de casa
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si mate si se portioneaza rondele (coada si capul le pastram pentru ciorba). 

Spalam ceapa si o tocam  marunt. Daca folosim rosii proaspete le vom spara si pe acestea; eu am avut congelate si le-am folosit direct in mancare, fara a le decongela in prealabil.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune turnam 3-4 linguri cu ulei si punem ceapa tocata.

Conectam la curent Crock-Pot-ul, apasam tasta Brown/Saute fixand timpul la 10 minute si apasam tasta START. 

Cand ceapa incepe sa se caleasca, adaugam rosiile cherry, maslinele si rondelele de peste. Intoarcem pestele pe ambele parti si cand incepe sa se rumeneasca. adaugam in vas bulionul, apa si condimentam usor cu sare si piper.

Punem capacul si-l fixam pe pozitia inchis verificand ca si supapa de abur sa fie inchisa. Apasam tasta Meat/Stew , setam presiunea pe Low iar timpul pe 10 minute si pornim aparatul apasand butonul START. 

Cand timpul de gatire s-a terminat deconectam aparatul de la retea si eliberam aburii  prin ridicarea cu grija a supapei . Cand presiunile s-au egalizat ridicam capacul si decoram pestele gatit cu patrunjel verde. 

Consistenta pestelui si a sosului sunt perfecte iar gustul delicios. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, sucul de portocala si sare si piper dupa gust. Stropeste somonul cu ulei de masline, presara deasupra sare si piper si oregano uscat. In vasul...

Citeste continuarea

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Fasolea se pune peste noapte la inmuiat. Se pune fasolea cu 1 l de apa in recipientul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune . Se inchide etans capacul si supapa de abur....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2019, 16:19
Arată bine...!
la 01.05.2019, 16:45
bun bun
la 01.05.2019, 17:46
Bun!
la 01.05.2019, 18:26
la 01.05.2019, 18:28
Arata foarte bine!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking