Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Postat de Bucataras in Sandvisuri
15 Feb 2021 | 1654 vizualizari
Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus? Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

Ingrediente

  • 4 felii de paine integrala
  • 6-8 ciuperci pleurotus
  • o mana de spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 4 felii de cascaval
  • Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc

Mod de preparare

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate. 

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Croque monsieur

Postat de caroline

Croque monsieur

Incalzim cuptorul la 200 grade .  Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt .  Ungem apoi feliile cu smantana...

Citeste continuarea

Sandwich vegetarian

Postat de CulinaryRainbow

Sandwich vegetarian

   Am tăiat chifla în două jumătăți. Pe cea de la bază am întins un puțin peperoncizi, iar pe cealaltă pesto.    Pe chifla picantă am așezat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2021, 15:55
Bun !!!!
la 15.02.2021, 16:04
la 15.02.2021, 16:11
la 15.02.2021, 18:12
Bună idee!
la 15.02.2021, 18:20

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking