Sandvis cu ou, sunca si cascaval

Postat de RODIMUR in Sandvisuri
13 Mai 2020 | 2349 vizualizari
Sandvis cu ou, sunca si cascaval

Când pregătești niște sandvișuri drăguțe și bune, șimți nevoia să fotografiezi și să postezi rețeta, mai ales când nu ai prea multe la acest capitol. Ceea ce am și făcut, căci despre mine era vorba. Nu eram chiar foarte hotărâtă să postez această rețetă, dar m-a încurajat cineva care mi-a spus că ar fi utilă pentru cei cu mai puțină experiență în bucătărie, cărora nu le reușesc nici ouăle ochiuri. Eu cred că fiecare gătește, mai bine sau nu, așa cum îi place, iar eu nu fac decât să vă arăt doar ceea ce  fac, pe gustul nostru și pentru noi.  

Ingrediente

  • 2 chifle pentru hamburger
  • 2 felii de mușchiuleț, șuncă, sau pastramă
  • 2 ouă ochiuri
  • 2 felii de cașcaval
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • unt
  • măsline
  • ceapă roșie
  • roșii cherry

Mod de preparare

Chiflele se taie pe orizontală și partea inferioară se unge cu unt.

Se curăță ceapa, se spală și se feliază.

Se fac două ouă ochiuri.

Peste jumătățile de chifle unse cu unt se pun feliile de cașcaval, apoi cele de mușchiuleț (șuncă, sau pastramă) și la urmă, oăle făcute ochiuri.

Se condimentează ouăle cu sare și piper.

Se adaugă măsline feliate și feliuțe de ceapă, se pun deasupra jumătățile superioare de chifle iar sandvișurile se prezintă pe farfurioare, alături de măsline, ceapă și roșii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Covrigi de casa, cu seminte

Postat de privatelaura

Covrigi de casa, cu seminte

Intr-un castron, cernem faina si facem un locas in mijloc. Intr-o cana mare, faramitam drojdia, adaugam sare, zahar, apoi laptele caldut. Lasam deoparte aproximativ 7-8 minute. Pregatim...

Citeste continuarea

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Postat de AdrianUdrea

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Pentru aluat, se cerne faina intr-un vas, se face o adancitura la mijlocul ei si se pun acolo drojdia, zaharul si putina apa calda. Se amesteca aceste ingrediente pana se omogenizeaza, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2020, 20:11
la 13.05.2020, 20:39
Mulțumesc, Rocsi!
la 13.05.2020, 21:16
la 13.05.2020, 21:26
Bun!
la 13.05.2020, 21:28
Mulțumesc frumos, Mihaela!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking