Sandwich de post cu vinete

Postat de Oana in Sandvisuri
27 Mai 2015 | 14383 vizualizari
Sandwich de post cu vinete

O reteta de post delicioasa! 

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 150 gr tofu afumat
  • 100 gr margarina
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri verdeturi proaspete(ceapa si usturoi verde, marar, patrunjel, menta, oregano)
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

  • Taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm

  • Formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu

  • Intr-o tigaie topiti margarina, adaugati verdeturile tocate marunt, pesmetul si amestecati usor pana se omogenizeaza

  • Stropiti sandwich-urile cu zeama de lamaie pe ambele parti si dati-le apoi prin amestecul de pesmet si verdeturi

  • Incingeti plita de la Breville Panini Maker si asezati usor sandwich-urile

  • Inchideti capacul, dar fara sa presati. Veti vedea ca se va forma o crusta crocanta pe ambele parti. Rotiti sandwich-urile astfel incat sa se rumeneasca uniform.

  • Serviti sandwich-urile de vinete stropite cu crema de otet balsamic si putina verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich de post cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sandwich-uri (sau placinte) cu friptura, oua fierte si cascaval

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri (sau placinte) cu friptura, oua fierte si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia uscata si amestecam cu o lingura. Turnam apa calduta, treptat, framantam pana obtinem un aluat elastic si usor de modelat. La final...

Citeste continuarea

Burger cu peste

Postat de Bianca20

Burger cu peste

   Chifle:  Se dizolva zaharul si drojdia in apa calduta. Se adauga 4-5 lg. de faina si se lasa sa stea un sfert de ora sau pana ce face spuma deasupra. Se adauga oul, uleiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2015, 15:54
la 27.05.2015, 15:56
bun,bun!
la 27.05.2015, 15:57
la 27.05.2015, 16:06
Ce bunatate
la 27.05.2015, 16:23
Bune sandwichuri!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking