Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005 in Slow Cooker
22 Iun 2016 | 4162 vizualizari
Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

S-au facut excelent si au fost super gustoase!

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 3 foi de dafin
  • putin ulei de masline
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • apa

Pentru umplutura:

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • vegeta/piper/cimbru

Mod de preparare

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa.

Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare si condimentele.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun deoparte.

Pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 2.4 l punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, punem apa, foile de dafin si stropim cu putin ulei de masline.

Setam aparatul la functia High pentru 4:30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot

   Pentru început am curățat carnea de somon îndepărtându-i pielița. Am tăiat-o pe mijloc astfel încât să obțin o bucată mai lunguiață. ...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 bucati egale, se pastreaza o felita de la fiecare ( pentru a acoperi dupa), se scobeste mijlocul cu grija sa nu se rupa. Carnea tocata se amesteca impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2016, 22:57
E pe lista cioroiul, ca vad ca tare laudat e! Cat despre sarmale, cred ca au iesit super bune!
la 22.06.2016, 22:57
da eu pana acuma sunt multumita,si eu l-am luat la fel ca era prea laudat
la 22.06.2016, 23:00
Io nu-l laud, e plictisitor, nici un pic de adrenalina...
la 22.06.2016, 23:01
)
la 22.06.2016, 23:01
Mmmmm...arata grozav!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking