Sarmale in foi de vita de vie si foi de hrean -fierte in vin

Postat de mihaelar63 in Retete Delikat
6 Iul 2018 | 4873 vizualizari

 Imi plac sarmalele de primavara -vara. Adun  tot felul de frunze: de vita de vie, hrean sau chiar salata. Bineinteles ca am grija ca sa nu folosesc o carne foarte grasa. De aceasta data am folosit pentru condimentare noile condimente de la Delikat, 100% naturale.    Prima data am mancat sarmale fierte in vin la zilele orasului Turda, anul trecut. Le-am gustat si nu reuseam sa identific de unde le provine savoarea deosebita. Am intrebat cheful ce insusi le servea si mi-a spus foarte vesel ca el nu are secrete. le impartaseste: foloseste vinul la fiert. Fierte in vin aceste sarmale au fost delicioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 09.07.2018, 18:39
Ce bunatate!
la 10.07.2018, 18:09
Mimi
la 10.07.2018, 18:10
Katty , multumesc
la 12.07.2018, 11:57
mmm... ce gustoase!
la 12.07.2018, 12:04
De retinut ideea cu sarmale fierte in vin
la 07.08.2018, 00:56
Simona , sa ne spui cum le-ai facut . Precis si cu ciuperci )
la 07.08.2018, 00:56
Licurici
la 11.08.2018, 19:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking