Sarmale in foi de vita de vie si foi de hrean -fierte in vin

Postat de mihaelar63 in Retete Delikat
6 Iul 2018 | 4937 vizualizari

 Imi plac sarmalele de primavara -vara. Adun  tot felul de frunze: de vita de vie, hrean sau chiar salata. Bineinteles ca am grija ca sa nu folosesc o carne foarte grasa. De aceasta data am folosit pentru condimentare noile condimente de la Delikat, 100% naturale.    Prima data am mancat sarmale fierte in vin la zilele orasului Turda, anul trecut. Le-am gustat si nu reuseam sa identific de unde le provine savoarea deosebita. Am intrebat cheful ce insusi le servea si mi-a spus foarte vesel ca el nu are secrete. le impartaseste: foloseste vinul la fiert. Fierte in vin aceste sarmale au fost delicioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 06.07.2018, 09:20
Foarte bune! Îmi plac mai mult sarmalele în viță de vie, decât cele în varză!
la 06.07.2018, 09:22
la 06.07.2018, 10:54
la 06.07.2018, 11:16
Le adoor! Sunt delicioase!
la 06.07.2018, 13:51
Foarte bune! Interesanta metoda cu fierberea in vin!
la 06.07.2018, 15:52
la 08.07.2018, 21:19
la 08.07.2018, 22:30
Rocsi
la 08.07.2018, 22:30
Cristina
la 08.07.2018, 22:31
Ancutsa , vei fi uimita ce savoare le da !!!
la 09.07.2018, 04:08
Madi , si eu m-am indragostit de ele
la 09.07.2018, 04:09
Multumesc , Motane
la 09.07.2018, 04:09
Rodica , imi plac atat la gust cat si modul usor de a lucra cu ele
la 09.07.2018, 04:10
Vasimur
la 09.07.2018, 10:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking