Snitel de porc in crusta

Postat de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri
14 Dec 2013 | 3676 vizualizari
Snitel de porc in crusta

Ingrediente

  • 8 snitele de porc
  • 1/2 legatura marar sau patrunjel
  • 2 lingurite busuioc uscat sau 1/2 legatura busuioc verde
  • 100 g pesmet
  • 1 galbenus
  • 50 g unt
  • 30 g parmezan (optional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea o caondimentam cu sare si piper si o lasam putin in frigider.

Intre timp preparam crusta: Mararul l-am tocat marunt, apoi am adaugat busuioc uscat si le amestecam cu parmezanul, galbenusul si untul topit. Se poate adauga si parmesan in aceasta compozitie.

Feliile de carne le prajim in ulei incins timp de 2 minute, apoi imbracam snitelele in crusta si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 20-25 de minute la foc potrivit.

Pentru ornat am folosit varza si sfecla taiata marunt cu usturoi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Șnițel de porc în crustă de mălai

Postat de CulinaryRainbow

Șnițel de porc în crustă de mălai

   Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.     Am bătut puțin feliile de...

Citeste continuarea

Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi

Postat de Ksenya

Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi

Cum se prepara Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi Carnea se bate bine cu un ciocan de bucatarie, se sareaza si se pipereaza, se da la rece pentru a 2 a zi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2013, 16:49
la 14.12.2013, 16:49
Super
la 14.12.2013, 16:50
apetisant
la 14.12.2013, 17:14
Suna tare interesant....
la 14.12.2013, 17:23
Bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking