Snitel de vitel cu sos vanatoresc

Postat de postavaru in Vita
12 Noi 2011 | 9550 vizualizari
Snitel de vitel cu sos vanatoresc

Introducerea de astazi va fi foarte scurta. A fost o mancare foarte, foarte buna. Va recomand sa o incercati.

Ingrediente

  • Pentru snitele:
  • 8 felii carne de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • 2 borcane ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml vin rosu
  • 200 ml smantana
  • 1 cub de vita knor
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Incepem cu pregatirea carnii pentru snitele. Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele iar apoi le condimentam cu sare si piper.

Dam fiecare snitel prin faina apoi prin ou batut iar la final prin pesmet. Le prajim in tagaia antiaderenta, in ulei incins, pe ambele parti.

Scoatem snitelele si le pastram calde.

Ne ocupam apoi de sos. Curatam ceapa si o taiem julien. Intr-o cratita punem 2 linguri ulei de masline si 2 linguri de apa iar apoi adaugam ceapa si lasam pana se inmoaie.

Adaugam ciupercile (eu am folosit din conserva) si mai lasam cateva minute sa se caleasca dupa care stingem cu vin. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam cubul de vita diluat intr-o cana cu apa.

Lasam sa fiarba totul ~10 minute, pana scade putin iar apoi adaugam smantana si patrunjel verde tocat.

Potrivim de sare si piper si servim cald alaturi de snitele si piure de cartofi.

Multumesc Gaby :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Steak cu orez si sofran

Postat de susu

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim usturoiul in unt si ulei de masline, adaugam orezul la calit si la sfarsit albitura rasa si 1...

Citeste continuarea

Tocanita de vaca

Postat de cristeena20

Tocanita de vaca

Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.11.2011, 06:39
foarte buna mincarica
la 12.11.2011, 09:11
moaaa, ce idee grozava mi-ai dat!!!
ma bucur mult ca ti-a placut.
eu o s-o fac pe asta:
http://www.bucataras.ro/retete/muschiulet-in-sos-vanatoresc-2181.html
la 12.11.2011, 10:22
o idee minunata!
la 12.11.2011, 10:58
eeeeeeee da vin la masa ca nu pot lipsi la asa ceva
la 12.11.2011, 14:11
bun snitelul de vitel cu sos vanatoresc

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking