Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina

Postat de RuxyRux in Retete Delikat
27 Iun 2018 | 3055 vizualizari
Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina

Retete Delikat Cu aceasta reteta extrem de gustoasa raspund cu drag si bucurie invitatiei Delikat la participarea in cadrul campaniei " Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", la concursul gazduit de bucataras.ro si cu aceasta ocazie multumesc pentru bunatatile primite in dar! Am ales sa folosesc combinatia de condimente ierburi de gradina, bucurandu-ma de ingrediente naturale 100% pline de savoare si am descoperit la final un preparat rafinat, deosebit, incantator. Va invit cu drag sa probati reteta.

Ingrediente

  • 7 bucati de piept de pui spalate, zvantate, batute pentru snitel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 plic de condimente Delikat ierburi de gradina
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 oua medii
  • 1/2 cana de faina
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri apa minerala cu bule
  • ulei de struguri pentru prajit( sau ulei vegetal)
  • marar pentru decor
  • rondele de sfecla rosie in otet

Mod de preparare

Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu mustarul, cu 3 linguri de apa minerala, un praf bun de sare, putin piper, se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine.

Se pune apoi iaurtul, cam o lingura din condimentul Delikat ierburi de gradina, se omogenizeaza bine cu un tel, se adauga restul de faina si cele 3 linguri de apa minerala ramasa.

Bucatile de piept se sareaza usor, se trec prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Snitelele se scot pe un servet pentru a scurge excesul de ulei.

Snitelele le-am servit pe un platou cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpe de pui cu cartofi

Postat de sufletista

Pulpe de pui cu cartofi

Pulpele de pui le curatam,spala, le taiem in 2. Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu condimentele. Adaugam amestecul de condimente peste pulpe, adaugam vinul si amestecam bine,...

Citeste continuarea

Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval

Postat de CameliaComan

Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval

Pentru inceput trebuie sa inmuiem painea in putina apa iar apoi o punem intr-un bol impreuna cu carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust, amestecul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 10:36
bune bune
la 06.07.2018, 12:10
Ce apetisant arata snitelele!
la 06.07.2018, 19:55
Ce bune sunt!
la 07.07.2018, 20:10
Un snitelas de pui oricand este binevenit!
la 11.07.2018, 17:17
Snitelul este tot snitel . Eu il prefer

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking