Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana in Multicooking
6 Mar 2019 | 3806 vizualizari

Ador pestele, iar somonul la aburi este gata in cateva minute doar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Este absolut delicios! Suculent si moale si alaturi de salsa cu mango, este o deliciosenie!

Ingrediente

  • 2 fileuri de somon 
  • sare
  • piper cu lamaie 
  • susan alb si negru 
  • 1 lingura ulei de masline
  • Salsa: 
  • 1 mango 
  • 1 portocala 
  • o mana de salata 
  • 1 avocado 
  • 1 ceapa rosie 
  • o mana de rosii cherry 
  • 2 linguri zeama de lamaie 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • sare si piper

Mod de preparare

 

  • Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan.
  • Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se pune o cana de apa in vas si se inchide capacul.
  • Se inchide supapa de aburi si se seteaza programul Steam pentru 7 minute, presiune High.
  • Intre timp se pregateste salata: se pune intr-un castron salata verde tocata marunt, mango taiat cubulete, portocala taiata cubulete, rosiile cherry taiate in patru, ceapa rosie tocata marunt si avocado taiat cuburi.
  • Se stropeste cu zeama de lamaie, ulei de masline si sare si piper dupa gust.
  • Se amesteca salata.
  • Cand programul s-a terminat se elibereaza supapa pentru aburi si se scoate pestele cu grija si se serveste alaturi de salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Plachie picanta de peste cu mamaliga la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute. Cand s-a incins adauga ceapa taiata solzisori si...

Citeste continuarea

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2019, 16:07
la 06.03.2019, 16:12
ne faci in ciuda ?
la 06.03.2019, 16:18
Ce bine arata 🥰🥰🥰🥰
la 06.03.2019, 16:20
la 06.03.2019, 16:20

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking