Sos De Caramel Sarat
Postat de Meea in Dulciuri 9 Aug 2016 | 2907 vizualizari
Pot sa fac un anunt oficial ca m-am indragostit pana peste cap de sosul de caramel... da, as pune caramel si in ciorba si in apa pe care o beau haha:)). Nu era asa in voga pentru mine caramelul si cred ca asta se intampla din cauza ca mai demuuult, cand am intrat cu primii pasi in bucatarie, m-am apucat de facut sos de caramel. Mi se parea chiar ceva banal! L-am facut prima data praf, amarui, iaaaaac! A doua oara la fel... am spus ca in viata mea nu mai pun gura pe caramel si nu mai fac veac! Ei bine, recent facusem o inghetata de vanilie si ataat de mult ii lipsea caramelul incat m-am gandit sa-mi iau inima in dinti si sa fac din nou sosul! Nu sunt mare fan "unt", desi este cam necesar in prepararea cremelor, dar de data aceasta mi-am permis sa renunt la el si am facut ceeeel maaaai buuun sooos dee carameeel!! De atunci, povestea noastra de dragoste a inflorit si dupa cum am spus si mai sus, pun caramel in tot ceea ce mananc haha:)). Pe bune acum, daca sunteti in situatia in care am fost si eu, acea situatie in care sosul de caramel nu iese nicicum, aveti incredere in reteta mea de astazi si sigur veti birui! Am explicat cat de usor am putut, pas cu pas, deci intr-un final veti avea cel mai bun sos de caramel!! Si cum nu va las la greu, am pregatit pentru voi si o reteta de inghetata de vanilie cu nuci care merge nemaipomenit cu sosul de caramel! Reteta pentru inghetata o voi posta curand si pana atunci facem intai caramelul :)
-KSSS
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 09.08.2016, 14:38
bunn
la 09.08.2016, 14:38
Ce-mi plac fotografiile tale
la 09.08.2016, 14:45
Super reteta ta
Pe mine ma obseda intr-o vreme sosul caramel dar doar pentru ca imi placea cum arata,nu ma omor sa-l si gust )))) dar daca am avut am tot pus si eu in fel de fel de dulcegarii
la 09.08.2016, 15:20
la 09.08.2016, 15:26
super!
la 09.08.2016, 16:49
Multuumeeesc ❤❤
la 09.08.2016, 17:14
Meea, si eu sunt una dintre persoanele care au patit cam la fel cu sosul caramel. Am incercat sa il fac de doua ori, reteta fiind aproximativ ca a ta si fiind si de la niste persoane care se numesc ca au experiență in bucatarie și blogging, dar in zadar. In primul rand ca mi-a iesit cu bucati mari de zahar caramelizat si in al doilea rand frisca s-a evaporat pana la urma la cat am fiert la el ca sa se duca bucatile de zahar, ca sa nu mai zic ca nu le-am putut topi de tot, iar dupa ce l-am luat de pe foc s-a facut tare ca piatra.
la 09.08.2016, 17:34
Incearca si reteta mea ! Pas cu pas, sigur va iesi!!
la 09.08.2016, 17:37
Minunat!
la 09.08.2016, 19:08
super!
la 09.08.2016, 20:55
Bun !!!
la 09.08.2016, 22:39
Va multumesc ❤
la 10.08.2016, 08:48
super sosul!
COMENTEAZA