Ingrediente
- 200-300g carne tocata
- o ceapa
- piper
- rosii cubulete in suc propriu( 3-4 linguri mari)
- o cana cu apa
- busuioc
- ulei
- sare
Mod de preparare
Ceapa se taie.
Punem tigaia cu cateva picaturi de ulei, iar dupa ce s-a incins adaugam ceapa.
Dupa ce ceapa se inmuiat adaugam carnea, amestecam si punem apa.
Cand apa aproape s-a evaporat adaugam rosiile si condimentam.
Un asemenea sos in italia se fierbe 4 ore, eu l-am fiert mai putin pentru ca nu am avut rabdare!!
Spaghetele se fierb corespunzator indicatiilor de pe ambalaj, se scurg.
Se pun 2 linguri din sos si se amesteca, iar apoi restul dupa ce am asezat spaghetele in farfurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|