Spaghetti Pie

Postat de camelia75 in Spaghete
20 Sep 2013 | 14451 vizualizari
Spaghetti Pie

Spaghetti pie(placinta de spaghete) este o placinta gustoasa cu carne de vita,mozzarella,parmezan si sos de rosii.Placinta se face rapid si usor. Eu am folosit carne tocata de pui pentru ca pitica mea nu prea este”prietena” cu carnea de vita.:)

Ingrediente

  • 400 gr spaghete
  • 800 gr carne tocata vita(eu am pus de pui,pt ca ne place mai mult)
  • 2 linguri de unt, plus un pic pentru uns tava
  • 4 linguri ulei(de preferat de masline)
  • 100 gr parmezan ras
  • 2 oua mari
  • 1 ceapa medie,tocata
  • 1 conserva rosii cubulete
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita oregano
  • 100 gr branza de vaci
  • 1-2 catei de usturoi
  • 200 gr cana mozzarella, data pe razatoare
  • sare/piper dupa gust
  • 2-3 fire busuioc verde

Mod de preparare

1.Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce au fiert,scurgeti-le apa.

2.Puneti spaghetele intr-un vas de yena uns cu putin unt.Amestecati spaghetele cu ouale batute,parmezanul ras,untul si putina sare(dupa gust).

3.Intr-o tigaie,in uleiul incins caliti ceapa si usturoiul timp de 2-3 minute,apoi adaugati carnea si caliti impreuna pana ce carnea se schimba la culoare(2-3 minute).Adaugati
rosiile,pasta de tomate,zaharul,oregano,busuiocul verde tocat si condimentati dupa gust cu sare si piper.

4.Peste spaghete puneti sosul cu carne,apoi branza de vaci,iar deasupra mozzarella rasa.

5.Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20-25 minute.

Decorati cu putin busuioc verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Pie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

Postat de timea

Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in wok-ul incins cu  2-3 linguri de ulei. Adaugam morcovul dat prin razatoare, apoi sunca taiata cubulete mici si le lasam cateva minute la...

Citeste continuarea

Spaghete carbonara, reţetă delicioasa

Postat de gurita_ta2005

Spaghete carbonara, reţetă delicioasa

 Spaghete carbonara, reţetă delicioasa Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit impreuna cu usturoiul putin crestat,  si pancetta cu un strop de ulei de masline (surplusul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2013, 18:25
la 20.09.2013, 18:31
la 20.09.2013, 18:38
Ce bine arata!
la 20.09.2013, 18:41
Tare bine arata !
la 20.09.2013, 18:46
Va asigur ca merita incercata!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking