Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
28 Noi 2014 | 4958 vizualizari
Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta

Ingrediente

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 cescuta hrisca
  • 1 linguita bobite de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 ardei grasi galbeni/verzi
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • bucati de soia, 100 gr.
  • 1 lingurita delikat
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Curatam spanacul, il spalam in mai multe ape si il oparim 5 minute in apa cu sare.

Ciupercile si ardeii se curata si se spala.

Se taie fasii si se calesc in 3 linguri de ulei impreuna cu bobitele de mustar, sare si piper dupa gust. Adaugam 1 cescuta de hrisca, 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade apa si se umfla hrisca.

Lasam amestecul obtinut sa se racoreasca, apoi il trecem prin robot impreuna cu spanacul.

Cateii de usturoi se curata, se taie bucatele si se calesc in 2 linguri de ulei.

Adaugam amestecul maruntit de spanac, ciuperci si hrisca iar peste acesta turnam laptele in care am dizolvat amidonul.

Asezonam cu sare si piper dupa gust, amestecam in continuu si fierbem sosul la foc mic cca 15 minute.

Intr-o craticioara separata fierbem soia in apa cu delicat. Scurgem bucatile de soia, le prajim apoi in ulei pana se rumenesc usor.

Servim mancarea de spanac, hrisca si ciuperci cu bucati de soia  prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu pleurotus,hrisca si soia prajta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi Dauphinoise

Postat de ralu_ca

Cartofi Dauphinoise

Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branza

Postat de gaby_d

Aperitiv rulada cu sunca si branza

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Galbenusurile amesteca-le cu smantana si adauga-le peste albusuri. Pune si faina amestecata cu praful de copt si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 28.11.2014, 19:12
la 28.11.2014, 19:13
la 28.11.2014, 19:13
Energie ,sanatate si bunatate
la 28.11.2014, 19:17
la 28.11.2014, 19:33
Ce de ingrediente ai pus acolo!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking