Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

Postat de mihaelar63 in Vita
2 Iul 2014 | 5186 vizualizari
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

Ingrediente

  • 500 gr carne de vitel
  • 300 gr hribi salbatici de padure
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 crengute de patrunjel
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • 1 lingura parmezan razuit
  • 200 gr rosii pasate
  • 200 gr rosii cherry
  • oregano
  • piper proaspat macinat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in ulei de masline si usturoi maruntit pana capata crusta .
  2. Adaugati ciupercile curatate , spalate si feliate .
  3. Amestecati si puneti rosiile pasate . Presarati cu oregano .Sarati.
  4. Lasati la fiert 30 minute Adugati putina apa daca lichidul a scazut prea tare .
  5. Adugati rosiile spalate si taiate jumatati si mai fierbeti inca 15-20 minute .
  6. La final incorporati parmezanul in tocanita .
  7. Condimentati cu piper proaspat macinat si serviti asezonat cu patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Postat de ela2015

Tocăniţă cu carne de vită şi dovleac

Curăţăm carnea de pieliţe şi vinişoare şi o tăiem bucăţi potrivite (eu am tăiat-o bucăţi cât pentru o înghiţitură). Într-o tigaie înaltă punem uleiul....

Citeste continuarea

Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume

Postat de merisor67

Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume

Curățăm ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel, le tocăm mărunt și le înăbușim în puțin ulei de măsline și câțiva stropi de apă. Când sunt ușor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2014, 00:22
Ce bine arata!
la 02.07.2014, 00:48
Multumesc Angelina Am prins si eu pe lumina
la 02.07.2014, 06:01
vin la masa cu siguranta
la 02.07.2014, 06:10
Zici sa mananc spite din astea,nu ma inec cu ele?
la 02.07.2014, 07:01
imi place

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking