Ingrediente
- 4 oua
- 4 linguri faina
- o lingurita bicarbonat
- 100 gr brinza telemea
- 100 gr cascaval
- o cutie mica porumb dulce
- o cutie mica mazare
- 2 fire ceapa verde
- 4 linguri smantina
- 2 cirnaciori crud uscat de mistret(optional)
- sare
- piper
- pt decor
- o rosie
- frunze proaspete de rosmarin
Mod de preparare
Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa compozitia.
Brinza si cascavalul le dam pe razatoarea mare, punem mazarea si porumbul dulce scurse, ceapa verde taiata feliute, cirnaciorii taiati feliute subtiri, smantina si amestecam compozitia. Compozitia de legume o punem peste aluat, le amestecam cu grija si le punem intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si faina. Deasupra ornam cu felii subtiri de rosii, frunzulite de rozmarin si presaram piper proaspat macinat. Se da la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|