Supa de porc cu conopida si cartofi

Postat de mihaelar63 in Supe
22 Noi 2014 | 6175 vizualizari
Supa de porc cu conopida si cartofi

La ultimul porc sacrificat am cerut macelarului :D [ sotul meu] sa nu fie atat de minutios la dezosare , sa mai lase ceva carnita mai multa pe os .Oasele ocupa mult loc in congelator , asa ca pe cel mai voluminos l-am pus in supica asta buna de conopida .

Ingrediente

  • 1 kg os cu carne
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 conopida mica
  • 1 pahar smantana
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Fierbeti osul cu carne pe jumatate si aruncati apa .
  2. Conopida se desface bucatele , si se opareste in apa clocotita . Aruncati aceasta apa .[ Prin aceasta operatiune conopida va fi suportata si de cei mai sensibili ].
  3. Spalati si curatati legumele . Spalati din nou .
  4. Tocati marunt ceapa ,usturoiul, morcovii si ardeii . Caliti-le usor in ulei .
  5. Adugati si cartofii cuburi mai mari , 3-4 l apa si osul cu carne .Sarati .
  6. Fiereti 30 minute . Cand morcovii sunt fierti adugati buchetelele  de  conopida .
  7. Dregeti supa cu smantana .
  8. Scoteti osul din supa si desfaceti bucatele de carne pe care le puneti in farfurie la servit .
  9. Serviti supa asezonata cu  piper si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porc cu conopida si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa crema de dovleac, cu castane

Postat de Ksenya

Supa crema de dovleac, cu castane

  Castanele le spalam si le crestam cu un cutit.  Le dam la cuptor prealabil incalzit si le coacem la 180 grade C, pana observam ca s-a desfacut in zona crestata, cam 10 minute sau...

Citeste continuarea

Supa de porumb

Postat de MotanLaOale

Supa de porumb

Zarzavatul se curata si se toaca dupa preferinta. Intr-o oala punem uleiul si calim ceapa, morcovii si albitura 4-5 minute. Se pune apa si se fierbe 15 minute. Se pune piper si sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2014, 22:53
la 22.11.2014, 23:11
tare buna
la 22.11.2014, 23:12
bunaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 22.11.2014, 23:25
Dragut !!! Chiar pe voi ma bazam sa ,, gustati '' la ora asta tarzie )
la 22.11.2014, 23:38
Prezent!!!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking